تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

سخنگوی وزارت خارجه: ادعای تعلیق غنی‌سازی ایران کاملاً بی‌اساس است

سخنگوی وزارت امور خارجه امشب در پاسخ به سوال =در مورد گزارش اخیر رویترز مبنی بر امکان تعلیق غنی‌سازی از سوی ایران، ضمن تکذیب قاطع این ادعا گفت: ادامه غنی‌سازی در ایران یک اصل غیرقابل مصالحه است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال فارس در مورد گزارش اخیر رویترز مبنی بر امکان تعلیق غنی‌سازی از سوی ایران، ضمن تکذیب قاطع این ادعا گفت: ادامه غنی‌سازی در ایران یک اصل غیرقابل مصالحه است.

وی تصریح کرد: ادعای جدید خبرگزاری رویترز از جنس همان خبرسازی‌هایی است که قبلا بارها مردود اعلام شده و نادرستی آنها نیز به اثبات رسیده است.

 رویترز به سیاق قبل با استناد به منابع ایرانی که صحت و سقم آن در هاله‌ای از ابهام است مدعی شده که ایران ممکن است در صورت آزاد شدن دارایی‌های مسدود شده و به رسمیت شناخته شدن حق غتی‌سازی، به صورت موقت غنی‌سازی را متوقف کند.

طرح بحث توافق موقت که رویترز مدعی آن شده، پیش از این به صراحت بارها از سوی سخنگوی دستگاه دیپلماسی رد شده و روز دوشنبه پنجم خردادماه نیز بقائی در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا در نشست رم (مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا) موضوع توافق موقت مطرح شده یا خیر؟ پاسخ داد: توافق موقت تا الان در دستورکار ما نبوده و در این نشست هم در این خصوص صحبتی نشده است.

بقائی همچنین امروز در رابطه با ادعاهایی که درباره ابعاد احتمالی هر نوع توافقی مطرح شده است، نیز گفت: این ادعاها صرفا گمانه‌زنی رسانه‌ای است که با اهداف و نیات مختلف طرح و منتشر شده و هیچ‌یک قابل تایید نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار